Palatető felújítás Székesfehérvár
A tetőfedésről,  Palatető felújítás Székesfehérvár

Palatető felújítás Székesfehérvár

Palatető felújítás

– Cégünk vállal bontás nélküli palatető felújítást Székesfehérvár és környékén, amely ilyen módon környezetkímélő, a lehető legkevesebb hulladékkal és törmelékkel jár.

Az évtizedekkel ezelőtt még praktikusnak és divatosnak számító tetőfedő módszer a mai időkben már ideje múlttá vált, így felváltották a sokkal innovatívabb megoldások.

Érintetlen formában az azbeszt tartalmú palatető nem ártalmas az egészségre, ennek felújítása semmilyen kockázattal nem jár, azonban családja hosszútávú biztonsága érdekében válassza a palatető felújítást! Mindig bízzuk szakértőkre a munkát, varázsoljuk újjá ingatlanunkat akár a palatető bontása nélkül is.

A paláról

palafedés az építészetben a nagyelemes fedések egyike. Jellemzően a hagyományos ácsszerkezetű magastetőre kerülő fedési mód. A palafedés könnyű és kisebb hajlásszög mellett is biztosítja vízzáróságot, mint a cserépfedés.


A természetes pala (ásványpala): kőzetből hasított palalemezekből egymásra rakott rusztikus fedés
műpala: cement és azbeszt (14%) keveréke adalékokkal dúsítva, változatos formájúra préselve, valamint több színben előállított anyag. A műpala előállítása a 2001. évtől teljes mértékig átállt azbesztmentes technológiára, vagyis a korábbiaktól eltérően nem tartalmazza ezt az anyagot.

Palatető felújítás Székesfehérvár

Az új műpala elemek viszonylag hasonló hatásúak a természetes palalemezekhez, ám ezek rostcement műszálak és cementes keverékből sajtolt, vagy hengerelt környezetbarát tetőfedő anyagok. A régebben használt azbesztcement helyett ma már korszerű, környezetbarát szálerősítőket használnak a gyártásukhoz.

A modern, szálcement alapú síkpala gyártók közül többen az azbesztcement hulladék pala elszállítására is vállalkoznak.

A természetes pala (kőpala) 400 millió éves kőzet. A föld (devon kor) alakulásakor keletkezett különböző hőmérséklet és nyomás hatására. A terméspalát már több mint 2000 éve alkalmazzák tetőfedésre. Európában több mint 600 éves hagyománya van, előnye, hogy hosszú élettartamú (akár 2-300 év), jó a színtartósága, savállósága kiváló.

Kérjed árajánlatunkat

Elég a település címe
Vezeték és keresztnév
Vonalas esetén körzet számot is kérünk
Elég csak hozzávetőlegesen
Milyen fedés van jelenleg az épületen
Amennyiben új tetőt szeretne ács munkával kérem jelezze

Partnerünk

Mi adunk a véleményedre

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük